Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

ETL online ügyfélszolgálat

etl_print_2Az ETL online videós ügyfélszolgálati megoldása 2011 júniusa óta működik nagy sikerrel a Hegyvidéki Önkormányzatnál. A XII. kerületben elsőként bevezetett interaktív rendszer már évek óta maradéktalanul betölti feladatát, teljesen újfajta kommunikációs csatornaként nap mint nap lehetőséget biztosít az Önkormányzat és a polgárok közötti kényelmes, személyes távoli segítségnyújtásra, kapcsolattartásra. A nemcsak Európában, de világviszonylatban is különlegességnek számító, 100 százalékig magyar fejlesztésű e-közigazgatási megoldást, az ETL Tele Kft. szoftverét azóta már több hazai önkormányzat is sikeresen használja.

 

Az online elérhető szakirodai munkatársak nem csak szóban tudnak segíteni, beszélgetés közben akár a szükséges nyomtatványokat, ügyleírásokat is el tudják küldeni. Sőt, a képernyőmegosztás funkció engedélyezésével a www.hegyvidek.hu címen az operátor meg tudja nyitni helyettünk azt az oldalt, ahol részletesen megtalálhatjuk a minket érintő ügytípus leírását. Az internetes ügyfélszolgálaton csak általános tájékoztatásra van mód, a folyamatban lévő egyéni ügyekről adatvédelmi okok miatt nem kaphatunk információkat.

 

Az ETL-en minden hétköznap 9 és 11 óra között zajlik az online ügyfélfogadás. Hétfőn a polgármesteri hivatal Ügyfélszolgálata kereshető, amely többek között hivatalos beadványok, kérelmek, pályázati anyagok átvételével, tulajdoni lap és térképmásolatok megrendelésével, talált tárgyak kiadásával, Hegyvidék Kártya igénylésekkel foglalkozik.

 

Kedden az Általános Igazgatási Iroda munkatársai érhetők el, akik lakcímrendezési, birtokvédelmi, hagyatéki, házasságkötési, valamint anyakönyvi, állampolgársági témákban adnak felvilágosítást.

 

Pénteki napokon 9 és 11 óra között az Oktatási és Közművelődési Iroda is elérhető az online ügyfélszolgálaton. Legtöbben a törvényi változások értelmezéséhez kérnek segítséget, emellett az óvodai elhelyezésekkel és a sajátos nevelési igényű gyerekek ellátásával kapcsolatban is gyakran felmerülnek tisztázandó kérdések.

 

Névai Gábor

digitális stratégiai menedzserKlimabarat_estek_20180213_foto
2018. február 13. 18:00

ovodakostolgato-12

2018. február 7. szerda 17:00 óra

Beiskolazasi_forum-1

2018. február 15. csütörtök 17 óra

MOM_felirat-Passage_IJP_2725

Programok

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2018-ban is folytatódik.

«
»

Parkolas-e-ugyintezes

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

kerekpar_regisztracio

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2018

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika