Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

Képviselők - Martinez Gábor


Jobbik Magyarországért Mozgalom



Martinez Gábor életrajza


BPXIIker_MartinezGabor1970-ben születtem a Hegyvidéken, ahol jelenleg feleségemmel együtt közösen neveljük két ikergyermekünket.

 

1993-ben végeztem informatika szakon a SZÁMALK-on, ezután tolmácsolással, informatikával és oktatással foglalkoztam. Jelenleg egy kis reklámgrafikával és informatikával foglalkozó cég ügyvezetőjeként dolgozom. Francia felsőfokú és angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

 

A szülői háttér már a kezdetektől fogva belém oltotta a nemzet, a család és a közösség iránti elkötelezettséget, azóta is ezek az értékek alakítják magán- és közéleti döntéseimet. Politikával a meghiúsult rendszerváltozást követően kezdtem el intenzívebben foglalkozni.

 

2004-óta vagyok a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, továbbá alapítója és elnöke a XII. kerületi alapszervezetnek. A Jobbik központi munkájában, a kampánycsapat tagjaként veszek részt kreatív anyagok készítésével és kommunikációs tanácsadással.

 

A 2010-es választásokon az a megtiszteltetés ért, hogy én indulhattam a Hegyvidéken a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként. Az ezt követő őszi önkormányzati választáson kompenzációs listáról kerültem be a Hegyvidéki Önkormányzatba, mint jobbikos képviselő. Tagja vagyok az Oktatási és Kulturális, valamint az Egészségügyi és Szociális Bizottságoknak.

 

Tagságok:
Egészségügyi és Szociális Bizottság
Oktatási és Kulturális Bizottság




«
»