Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

Képviselők - dr. Harmos Andrea

1. sz. vk. - dr. Harmos Andrea


Fogadóóra (előzetes telefon-egyeztetést kérünk: 375-7411, 0620-5399-330) :

Minden hónap harmadik kedd 18:00 órától.



dr. Harmos Andrea életrajza

 

Harmos_Andrea_3m46 éves orvos vagyok, második diplomámat a Külkereskedelmi Főiskolán szereztem közgazdászként. Egy orvos számára napi feladat a szakmai fejlődés, az orvostudomány új területeinek a megismerése. Neurológusként dolgozva, néhány éve foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát tettem. Korábban egy rákellenes civil szervezet Rehabilitációs Központjának orvos-igazgatója voltam. Mind a mai napig szoros kapcsolatban állok az egészségügy területén tevékenykedő civil szervezetekkel. Kuratóriumi elnöke vagyok egy szív és érrendszeri betegségekkel foglalkozó, valamint szakmai tanácsadója a Reprodukciós Egészségért Alapítványnak, tagja a János Kórház Felügyelő Tanácsának, orvos konzulense a nemzetközi Wallenberg Alapítvány Budapesti Tudományos Kutató Központjának.


1998 óta dolgozom önkormányzati képviselőként, az Egészségügyi Bizottság vezetőjeként. Amikor 44 évesen megadatott számomra, hogy anya lehessek, akkor értettem meg, hogy a boldog családi élet teszi teljessé az orvosi hivatásomat és önkormányzati képviselői munkámat is. Megtiszteltetés számomra, hogy az elmúlt 12 évben számos jelentős program megvalósításában volt módom közreműködni.


Az új önkormányzati ciklusban Egészségügyi Tanácsnokként és az Oktatási Bizottság tagjaként dolgozom. Kerületünk nagyszabású eredményei között meg kell említeni a MOM átépítésének megkezdését, új parkjainkat, hagyományteremtő közterületi szobrainkat, új történelmi emlékhelyeinket. Folytatnunk kell a már hagyománnyá vált, sikeres környezetvédelmi, kulturális, egészségügyi és sport programjainkat. Az Önkormányzat nem személytelenedhet el. Fel kell tárnunk, hogy a rászorulók számára a gondoskodás mely formái jelenthetnek segítséget. Kihívás számomra az a feladat, amely előtt az ország most áll. Ehhez összefogás kell, melynek alapja a család, a biztonság, a közös jövő, a közjó szolgálata.

 

 

 


Tagságok:

Egészségügyi és Szociális Bizottság (elnök)

Oktatási és Kulturális Bizottság

 





«
»