Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

Képviselők - Mikó Gergely

6. sz. vk. - Mikó Gergely


Fogadóóra (előzetes telefon-egyeztetést kérünk: 375-7411, 0620-5399-330) :

Minden hónap első szerda 16:30 órától.



Mikó Gergely életrajza

 

Miko_Gergely_2mA Hegyvidéken születtem 1971-ben, és itt is élek a családommal. A Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem Okleveles Építőmérnök diplomámat, majd ugyanitt MBA-képzésben vettem részt. Első munkahelyem, „fejlesztő mérnöki” beosztásban a Budapesti Közúti Igazgatóság volt. 1998-ban a kerület alpolgármestereként a kerület infrastrukturális fejlesztésével, az intézményhálózat működtetésével és városrendezési kérdésekkel foglalkoztam. Nagyon büszke vagyok az ekkor megszépült Királyhágó térre és a felújított Barabás Villára. 2002-ben visszatértem a mérnöki pályámhoz, majd sikeres családi vállalkozásom, a Mikó Mérnöki Iroda a szakmában megbecsülést szerzett és széles körben tudja a beruházók érdekeit képviselni különböző építési szakterületeken.

 

Feleségem okleveles közgazdász. Két lányunkat neveljük, akik óvodai és iskolai „kötelezettségeik” mellett lelkesen tanulják táncainkat, a sok díjjal kitüntetett Csillagszemű táncegyüttesben, melynek vezetője Tímár Sándor, aki kerületünk díszpolgára is. Szabadidőmben kihasználom gyönyörű környezetünket. Telente pár perc alatt a Normafánál vagyok, ahol hódolni tudok a sífutás örömeinek.

 

A családom megélhetését biztosító munka mellett nagyon fontos számomra az a közösség, ahol élek, ezért képviselőként igyekszem tenni az élhetőbb Hegyvidékért. Hiszek benne, hogy a mindennapi életünket jelentősen meghatározó, épített és természetes környezet rendben tartása és fejlesztése hatással van a napi közérzetünkre. Négy éve célul tűztem ki magam elé, hogy a lehető legtöbb utat újítsuk fel, és tegyünk biztonságosabbá. Büszke vagyok, hogy segíthettem azokon a pályázatokon a részvételt, ahol az útfelújításokhoz összességében mintegy 270 millió forint támogatást nyertünk el.

 

A megalakult Önkormányzatban tagja vagyok az Oktatási és Kulturális bizottságnak, a Környezetvédelmi és Közbiztonsági bizottságban pedig ellátom az elnöki teendőket is.

 

Köszönöm Mindenkinek a támogatását a választásokon, és kérem tiszteljenek meg bizalmukkal fogadó óráimon is, melyet minden hónap első szerdáján tartok a kerületi Fidesz irodában.

 



Tagságok:
Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság (elnök)

Oktatási és Kulturális Bizottság

Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság


 





«
»