Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

Dolgozóink továbbképzése



nfu_szlogen

Több mint száz hivatali dolgozó vett részt különféle továbbképzéseken.

Az Önkormányzat által az Államreform Operatív Program pályázatán nyert európai uniós támogatásból 2008 novemberében, valamint 2009 tavaszán és a nyár elején 16 képzési napot felölelve zajlottak le továbbképzések és tréningek, amelyen az Önkormányzat munkatársainak több mint fele vett részt.

A vezetők számára szervezett, projektszemléletet erősítő tréningen a probléma-felismerés, a stratégiai tervezés, a kockázat-elemzés, a program-kidolgozás, a finanszírozás, a végrehajtás és a monitoring, valamint az értékelés folyamatait ismerték meg és gyakorolták a résztvevők.

Két fordulóban zajlott le, neves előadók közreműködésével az elektronikus ügyintézés témakörében ismereteket elmélyítő kurzus. A képzésen lehetőség nyílt az elektronikus ügyintézést érintő szabályok és tapasztalatok megismerésére.

Az ügyfelekkel kapcsolatot tartó munkatársak számára tartott kommunikációs és konfliktus-kezelési gyakorlaton a résztvevők megismerhették a konfliktusok kialakulásának okait, a konfliktusok folyamatát és a konfliktuskezelés különböző módjait. Az ügyintézők tesztek segítségével kaptak visszajelzést arról, hogy mely konfliktuskezelési technika az erősségük, és melyek szorulnak fejlesztésre, illetve elsajátíthatták azokat a technikákat, amelyek révén megértik mások érveit, külön tudják választani a vitában a pozíciót, az érdekeket és az érzelmeket. A trénerek konfliktusok racionális mederben tartására, a viták érdemi párbeszéddé alakítására, és az érzelmek és indulatok kezelésére is felkészítették a munkatársakat.

 

www.vati.hu  www.nfu.hu



logo_nfu_hu NFU-KRPIH_logo_2010 VATI_logo_2010

 





«
»