Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

Önkormányzati Kalauz a Hegyvidék Televízióban



nfu_szlogen

Televíziós műsor-sorozat készült a Polgármesteri Hivatal irodáinak és a legfontosabb ügyek ismertetése céljából. A műsorszámok a televíziós adásokat követően az Önkormányzat és a Hegyvidék TV internetes honlapján is bármikor megtekinthetők.

A műsor epizódonként mutatja be az Önkormányzat legfontosabb ügyeit, és az ügyekkel foglalkozó irodákat, valamint a vonatkozó szabályokról nyújt összefoglalást. A sorozat bemutatását szórólapokon hirdette meg az Önkormányzat.

Maguk az irodák foglalják össze a tudnivalókat, amellyel még közelebb kerülhetnek a kerületi polgárokhoz és ügyfelekhez. A sorozatot a Hegyvidék Televízió készíti és mutatja be, amelynek adásai – kihelyezett készülékeken – a Polgármesteri hivatal Okmányirodáján, valamint a kerület több közintézményében, ügyfélvárójában is figyelemmel kísérhetők az ott kihelyezett televízió-készülékek segítségével.

A modern tömegtájékoztatás korában az Önkormányzat korszerű eszközöket kíván használni a lakosság tájékoztatására, mivel ebben a formában hatékonyabban jutnak el az információk a polgárokhoz.

A műsor az Államreform Operatív Program keretében elnyert európai uniós támogatás segítségével jött létre.

 

www.vati.hu  www.nfu.hu

 


logo_nfu_hu NFU-KRPIH_logo_2010 VATI_logo_2010






«
»