Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907
etl_print_2_660

Digitális élvonalban a Hegyvidék

2011. 06. 09.

Egyedülálló szolgáltatást vezet be a Hegyvidék. Pokorni Zoltán polgármester és dr. Váczi János alpolgármester mutatta be az első magyar internetes önkormányzati ügyfélszolgálatot.

A kerületi honlap teljes megújítása és az közösségi médiában az egyik legnagyobb létszámú budapesti regionális csoport létrehozása után a digitális világban ismét újabb csúcsot ért el a XII. kerület: 2011. június 14-től egy innovatív, ügyfélbarát szolgáltatással bővült a Hegyvidéki Önkormányzat honlapja, ezen keresztül a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati rendszere.ETLsajtaj2

 

Az ETL (End of The Line) nevű online ügyfélkapcsolati rendszer segítségével a polgároknak ezentúl nem szükséges minden ügyben személyesen befáradni a hivatalba, hanem könnyedén, akár az otthoni fotelből élőben beszélgethetnek a megadott online ügyfélszolgálati időbeosztásban az önkormányzat operátoraival, akik webkameráik segítségével láthatóak lesznek és fájlokat is küldhetnek az ügyfeleknek illetve elnavigálják őket a honlapon a megfelelő tartalmakhoz.

"Ennek a rendszernek az összköltsége havonta mindössze 20 ezer forint. A márciusban debütált új honlapon ügyfeleink megtalálják mindazokat az információkat, kiadványokat, dokumentumokat, melyekre ügyük elintézéséhez szükségük van" - mondta Váczi János.

A korszerű szolgáltatás használatához nincs szükség másra, mindössze internet-elérésre és online beszélgetésre alkalmas, átlagos számítógépre vagy mikrofonos fejhallgatóra (headset). Miután a www.hegyvidek.eu oldal látogatója rákattint a nyitólap jobb oldalán elhelyezett „ÉLŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT” feliratú hívógombra (bannerre), máris megkezdheti a beszélgetést az ügyfélszolgálatos munkatárssal, aki akár az információk szóbeli átadásával, akár a weboldalon való élő navigálással, vagy éppen a megfelelő dokumentumok átküldésével tud segíteni.

"Az itt élő hatvanezer ember életét szeretnénk megkönnyíteni és segíteni ügyeik elintézését olyan formában, hogy az polgároknak ne kelljen befáradni a Polgármesteri Hivatalba hóban, fagyban. Minthogy a Hegyvidék - Több mint kerület facebook-csoport statisztikáját alapul véve az ötven év fölötti korosztály aktív a közösségi portálon, várható, hogy ezt az online ügyfélszolgálati rendszert is ez a réteg fogja leginkább igénybe venni." - mondta Pokorni Zoltán.

 

Kezdetben az Adóigazgatási Iroda, az Általános Igazgatási Iroda, az Építésigazgatási Iroda, a Vagyongazdálkodási Iroda és a Városgazdálkodási iroda munkatársai érhetőek el az online ügyfélszolgálat keretei között az alábbi fogadóórák szerint:

 

Általános Igazgatási iroda: Kedd 10-11h Péntek 10-11h

Adóigazgatási iroda: Hétfő 10-11h, Csütörtök 9-10h

Építésigazgatási iroda: Hétfő 9-10h, Csütörtök 10-11h

Városgazdálkodási iroda: Kedd 14-15h, Csütörtök 15-16h

Vagyongazdálkodási iroda: Hétfő 11-12h, Csütörtök 14-15h

 

ETLsajtaj5A honlapról elérhető személyes, élő ügyfélfogadó rendszer segítségével a Hegyvidéki Önkormányzat ismét egy új, rendkívül modern kommunikációs csatornát nyit meg a polgárok felé, amellyel mindenki sok időt és energiát takaríthat meg. Adatvédelmi okok miatt a folyamatban lévő egyéni ügyekről az ügyfélszolgálat nem ad tájékoztatást.

 

Ez a megoldás a jövőben segíthet abban a felhasználóknak, hogy még pontosabban megszerezhessék azokat az információkat, amelyekre valóban szükségük van, és amelyeket eddig egy keresővel nem feltétlenül találtak meg” - hangsúlyozta Bodor Miklós ötletgazda, az ETL fejlesztője.

 

www.facebook.com/hegyvidek

Klimabarat_estek_20180213_foto
2018. február 13. 18:00

ovodakostolgato-12

2018. február 7. szerda 17:00 óra

Beiskolazasi_forum-1

2018. február 15. csütörtök 17 óra

MOM_felirat-Passage_IJP_2725

Programok

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2018-ban is folytatódik.

«
»

Parkolas-e-ugyintezes

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

kerekpar_regisztracio

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2018

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika