sport_es_szabadido
Közhely, de sajnos igaz, hogy keveset mozgunk, keveset sportolunk, sokunk gyermekeit nehezen lehet kimozdítani a számítógép elől, mozgásszegény életmódunk hátrányai egyre csak halmozódnak. Ezért egy tartalmi frissítés után újra kiadjuk az évekkel korábban egyszer már megjelentetett információs füzetünket, amely ezúttal a Szabadidő és sport a Hegyvidéken címet viseli.
PDF
Töltse le PDF-ben
Kultúra a Hegyvidéken
Budapest egyik legszebb kerülete nemcsak a földrajzi és építészeti szépségek otthona, de virágzó kulturális életet is mondhat magénak: élő zene, filmklubok, galériák, aktív civil, lokálpatrióta és egyházi közösségek szövik át mindennapjait: intézményeiben a legkülönfélébb ízlésű emberek is találnak érdekes, megfizethető, sőt gyakran díjmentes programokat. Látogasson el a Hegyvidék büszkeségébe, a Barabás Villába, vagy nézzen be a Jókai Klub egy rendezvényére!
PDF
Töltse le PDF-ben
PDF
Töltse le Word-ben
Egészséges Hegyvidék
A védőnők és a háziorvosok elérhetőségeitől kezdve a fogorvosok listáján keresztül a kórházak rendelési időpontjain át az elsősegélynyújtási alapismeretekig olyan átfogó, gyakorlatias információtárat állítottak össze a kiadvány szerkesztői, amely bármikor hasznos lehet legfontosabb értékünk, az egészség megőrzésében.
PDF
Töltse le PDF-ben
PDF
Töltse le Word-ben
Utak a Hegyvidéken
Tudta, hogy a Hegyvidéken kezdetben – ahogy manapság New Yorkban – az utcákat csak számmal jelölték? Később merre volt a Golfpálya utca? Miről kapta nevét az Alkotás út? Mire fordítják a kommunális adónkat? Hol jelentsük be a kátyúkat? Mire kötelezhetőek a közműcégek az útfelbontások után? Hogyan lesz jobb a hegyvidéki közlekedés? Mindez megtudható az „Utak a Hegyvidéken” című önkormányzati kiadványból.
PDF
Töltse le PDF-ben
PDF
Töltse le Word-ben
gyermek
Kiadványunkat elsôsorban azoknak a gyerekes családoknak szántuk, amelyekben a szülôknek dönteniük kell gyermekeik iskoláztatása, óvodai vagy bölcsôdei nevelése kapcsán felmerülô kérdésekben. Lapjain sorra vesszük a kerület összes oktatási intézményét, és a felsorolást kiegészítettük az egyes intézmények mûködésének, oktatási programjainak és általában belsô életüknek részletesebb leírásaival is.
PDF
Töltse le PDF-ben